Tog under tag

Arbejdet med at skaffe tag over Nordsjællands Veterantogs vogne er en kæmpeopgave, som kun kan løftes med fondsstøtte.

Store og mindre fonde har gennem mange år hjulpet Veterantoget. Men denne gang er forudsætningerne anderledes. Hvis vi skal formå fondene til at hjælpe os med op mod 15 mio. kr. til at bygge den nye jernbanehal ved Græsted station, er vi nødt til at kunne møde med en finansieringsandel, som vi skaffer selv. Vores billetindtægter kan indtil videre lige dække vores kørsels- og vedligeholdelsesomkostninger. Gribskov kommune bidrager med stort beløb. Men hvis vi skal komme i mål, vi nu nødt til at vise, at opbakningen fra private går længere end til årets billetkøb.

I denne situation er vi afhængige af at få hjælp virksomheder. Får vi den hjælp, kan vi overbevise fondene om, at vores aktivitet er så velset efterspurgt i samfundet, at vores Tog under Tag- aktion er de mange penge værd.

De større sponsorater er naturligvis særligt vigtige for os. Dels er større beløb i sig selv yderst værdifulde for projektet, og dels er netop den form for støtte med til at vise fondene, at der er stor opbakning til vores frivillige og til projektet.

Hvis I overvejer at donere et større beløb, så lad os høre, hvad vi kan bidrage med som tak.

Jeres navn kommer selvfølgelig med på vores sponsorside, men derudover er der flere muligheder for at jeres virksomhed kan blive nævnt eller jeres medarbejdere kan få en god oplevelse med et af vores tog.

I kan kontakte Ebbe Dal på telefon nr. 2066 3871 eller sende os en mail på: e.dal@veterantoget.dk for at høre, om der er noget, vi kan gøre som tak.

I bidrager til projektet ved at indbetale på konto nummer: 2276 6297368921.

Skulle projektet mod forventning ikke ende med at få den nødvendige fondsstøtte, går alle indsamlede midler i stedet ubeskåret til istandsættelse af vores lokomotiv K582 fra år 1900 med mindre, vi har aftalt noget andet.

Vi håber, I har lyst til at støtte os, så vi kan opnå den nødvendige fondsstøtte til dette projekt