Sponsorer

Håndsrækning

Nordsjællands Veterantog vil gerne takke de fonde, institutioner og virksomheder som altid står klar med en håndsrækning, når det kommer til et bidrag.

Nordsjællands Veterantog modtager økonomiske bidrag, bidrag i form af materialer eller som tjenesteydelser til vedligehold og restaurering af Veterantoget, vores værksteder og tilholdssteder. Du kan læse her om hvordan du kan støtte vores aktiviteter.
Læs mere…

Tusind tak til alle vores sponsorer, små som store …

Sponsorer

Veterantoget har i 2017 modtaget 300.000 kr. samt 125.000 Kr. i 2024 kr. til udvikling af Veterantogscenteret i Græsted fra DEN EUROPÆISKE LANDBRUGSFOND.

Nordea har den 12.02.2013 doneret 25.000 kroner til restaureringen af Cf 10135, så nu er vores udgifter til kemikalier, maling og tagpap ved at være dækket.

HURRA og en meget stor tak til Nordea.

Skanol A/S har støttet Nordsjællands Veterantog med 5.000 kroner til køb af olieprodukter.

Tak til Skanol A/S

Realdania har støttet Nordsjællands Veterantog med 3,8 millioner kroner til renovering af Rungsted Remise.

AnsaldoBreda har sponseret Damplokomotivet DSB K582 med 30.000 Euro.

Tak til Ansaldo Breda

Augustinus Fonden

Augustinus Fonden har i 2010 doneret et stort beløb til vognhallen i Græsted.

Tak til Augustinus Fonden

Unicon A/S har i 2010 sponseret beton til fundamentet til Græsted vognhal.

Tak til Unicon A/S.

Gribskov kommune hjælper klubben på mange områder. Især i vores bestræbelser på at udbygge vore drømme om et veterantogscenter i Græsted, kommer kommunen os i møde.

Tak til Gribskov kommune

Lokaltog logo

Uden den store goodwill Nordsjællands Veterantog modtager hvert år fra Lokaltog, ville det ikke være muligt at fremføre Veterantoget, som er til stor glæde for både små og store børn.

Tak til Lokalbanen

Banedanmark

Hvert år kører Nordsjællands Veterantog på Banedanmarks strækninger til glæde for vore gæster. Banedanmark hjælper med køreplanlægning og mange andre ting som gør livet lettere for vort personale og togturen behagelig for vore gæster.

Tak til Banedanmark

Johannes Fog Fond ved tømmerhandler Johannes Fog A/S har doneret Nordsjællands Veterantog 20.000 kr til materialer og værktøj.

Tak til Johannes Fog Fond

Lokale og Anlægsfonden.

Veterantoget har i 2021 modtaget 200.000 kr. som etableringstilskud til flytning af det gamle Toldhus til Rungsted Remise.

Alo Smeden

Alo Smeden. Baldersbækvej 37 – 2635 Ishøj har sponseret svejsning af kølevandtanken på DSB MO 1878. Alo-Smeden sponsoreret os med en svejser samt værkstedets bil for os.

Tusinde tak til Alo-Smeden.

Palfinger Danmark har hjulpet Nordsjællands Veterantog med renovering af vores troljekran Palfinger PK 7000, som bruges på damplokomotivværksted i Rungsted, når der skal løftes og flyttes tungt materiel.

Palfinger Danmark sælger og vedligeholder Palfingers produkter. Den østrigske kranproducent er på verdensplan den førende producent af lastbilkraner, kroghejs og udstyr og er markedsledende i Danmark.

Tusinde tak til Palfinger Danmark for støtten.

Ellehammer Fonden har i 2012 doneret et stort beløb til færdiggørelsen af lokomotivet GDS 11.

Tak til Ellehammer Fonden

Cembrit har i 2010 sponseret halvdelen af tagpladerne til vognhallen i Græsted.

Tak til Cembrit

Wavin har i 2010 sponseret alt kloak materiel til ny kloak ved Græsted vognhal.

Tak til Wavin.

A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har doneret et stort beløb til istandsættelsen af Græsted station.

Tak til A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond

DSB

DSB yder Nordsjællands Veterantog hjælp på mange områder og derigennem hjælpe med at fremføre Veterantoget til stor glæde for både små og store børn.

Tak til DSB

Carlsbergs Mindelegat har sponseret istandsættelsen af ølvognen Za 9821.

Tak til Carlsbergs Mindelegat

Det er meget praktisk at have et komplet byggemarked som nabo, når men “bygger” veterantogsvogne. Det er altid muligt at finde det man skal bruge, og det til “den helt rigtige pris”. Silvan Græsted har altid vist stor velvilje og støttet alle vore arrangementer på Græsted station.

Tak til Silvan Græsted

Exide har i 2010 sponseret batterier til alle Nordsjællands Veterantogs vogne.

Tak til Exide.