Presse

Information for pressen

Her kan du finde forskellige informationer om vores aktuelle arrangementer samt downloade pressebilleder, som du frit kan benytte dig af.

Hvis du ønsker en yderligere informationer om eksisterende materiale eller har specifikke interesser vedrørende pressebilleder og pressemeddelelser, er du altid velkommen til at henvende dig til vores presseinformation, Mogens Grunnet på e-mail m.grunnet@veterantoget.dk.

Meddelelser og nyheder for pressen

Ingen aktuelle pressemeddelelser for nuværende

Veterantogets historie og værdigrundlag

Nordsjællands Veterantog historie
Nordsjællands Veterantog har eksisteret siden 1958 og skiftede i 1995 navn til Nordsjællands Jernbaneklub. Den har udviklet sig fra at være en lille modelbaneklub, til en af Danmarks førende foreninger for særtog og bevaring af historisk jernbanemateriel. Hvert år køres flere særtog på Sjælland, hvor du kan opleve hvordan det er at køre med de gamle damptog og motortog. Nordsjælland Jernbaneklub er en meget aktiv klub med cirka 350 medlemmer, som hvert år lægger mange arbejdstimer i restaurering, drift og særtogskørsler. Det giver mulighed for at vore medlemmer og gæster kan få nogle enestående oplevelser

Læs mere

Værdigrundlag
Fra fondens vedtægter………

Nordsjællands Veterantogs organisation
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Presse kontakt

Nordsjællands Veterantog

Græsted Stationsvej 84
3230 Græsted

(+45) 48 70 89 35
info@veterantoget.dk

Presse koordinator

Mogens Grunnet
(+45)
m.grunnet@veterantoget.dk

Mogens Grunnet kan kontaktes dagligt mellem kl. 10:00 og 17:00.
Mogens Grunnet koordinere gerne interviews og øvrige kontakter.

Værkstedernes adresser

Græsted remise
Græsted Stationsvej 84
3230 Græsted
(+45) 48 39 25 54
station@veterantoget.dk
Rungsted remise
Østre Stationsvej 27
2960 Rungsted Kyst
(+45) 45 57 12 69
rungsted@veterantoget.dk

Medier til download

Vi har samlet en repræsentativ samling af billeder der egner sig til brug i diverse medier.

Disse billeder stilles til rådighed og kan frit benyttes af medierne, såfremt billederne ikke benyttes til andre formål uden at der er indhentet tilladelse fra Nordsjællands Veterantog og kun i forbindelse med omtale af Nordsjællands Veterantog.

Alle billeder kan downloades i høj opløsning.