Persondatapolitik

Persondatapolitik for Nordsjællands Veterantog

Dette website udbydes af Nordsjællands Veterantog, og når du klikker dig ind på websitet indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte.

Nordsjællands Veterantog er dataansvarlig for dine personoplysninger. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

Hvem er vi – og hvordan kan du kontakte os:

Nordsjællands Veterantog / Fonden til Drift af Nordsjællands Veterantog

Græsted Stationsvej 84
3230 Græsted

Tel. (+45) 48 70 89 35
fonden@veterantoget.dk
CVR-nummer: 24245780

Kontakt vedrørende databeskyttelse:

E-mail:  info@veterantoget.dk
Husk, at almindelig e-mail ikke er en sikker kommunikation. Skriv ikke noget i din e-mail, som er privat eller følsomt, eller som du i øvrigt synes skal beskyttes.

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

Vores behandling af personoplysninger

Personlige oplysninger dækker over alle de oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, for- og efternavn, telefonnummer, alder, køn, adresse, e-mail eller andre kontaktoplysninger.
Når du klikker dig ind på vores hjemmeside indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på vores hjemmeside.

Hvilke informationer indsamler vi om dig og hvad bruger vi dem til:

Når du besøger veterantoget.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, f.eks. hvilken browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på vores hjemmeside, din IP-adresse og hvilken enhed du bruger som mobil, tablet eller PC med henblik på at optimere konverteringen på veterantoget.dk, for-bedre denne og foretage målrettet markedsføring.
Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger.

  • Når du køber online på veterantoget.dk indsamler vi oplysninger om dig, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse. Med det formål, at sende nyhedsmails til dig og for at forbedre og målrette den markedsføring vi sender til dig, som du har givet dit særskilte samtykke til, at vi må sende til dig.
  • Du kan også have deltaget i en konkurrence eller en undersøgelse.
  • Når du sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, så bruger vi disse informationer til at forbedre vores veterantogsoplevelser.

Hvem videregiver vi personoplysningerne til?

Personoplysninger afgivet på veterantoget.dk videregives til følgende:
  • Veterantoget.dk anvender 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google analytics
  • Betalingsleverandør Bambora i forbindelse med administration af online betalinger
  • Internt i Nordsjællands Veterantog som led i markedsføringstiltag under iagttagelse af derom gældende regler

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som Veterantoget.dk selv indsamler opbevares og behandles i henhold til vores persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysninger relateret til online køb slettes 5 år efter købet er gennemført i henhold til bogføringsloven.

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende vores nyhedsbrev opbevares så længe, samtykket består og slettes umiddelbart efter afmeldelse.
Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark.

Cookies

På veterantoget.dk benytter vi cookies, til at registrere dit besøg på vores website veterantoget.dk, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores website og din brugeroplevelse, så du slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Denne hjemmeside forpligtiger sig til at overholde de til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.
Første gang du besøger vores website, ser du i toppen information om, at vi bruger cookies. Ønsker du ikke, at vi sætter cookies i din browser, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge databeskyttelsesloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Dine rettigheder

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge EU persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du kan gøre brug af dine persondatarettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst i denne politik. Du har ifølge den EU persondataforordningen ret til:

– Ret til berigtigelse, art. 16
– Ret til sletning, art. 17
– Ret til begrænsning af behandling, art 18
– Ret til dataportabilitet, art 20
– Ret til indsigelse, art 21
– Den registreredes indsigtsret, art. 15

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter, at vi har modtaget din henvendelse.

Ændring af oplysninger og afmelding m.m

Hvis du ønsker, at vi skal ændre, opdatere eller slette dine personoplysninger, som vi har registreret om dig. Kan du kontakte vores kundeservice på: info@veterantoget.dk
Du kan også selv afmelde dit modtagelse af nyhedsbrev her: Afmelding af nyhedsbrev.

Nordsjællands Veterantog bruger og gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og tilladt ifølge den gældende lovgivning om databeskyttelsesloven.

Nordsjællands Veterantog følger generelt den opbevaringsfrist, der gælder efter bogføringsloven. For at sikre korrekt håndtering af tilbagevendende kundeforhold, potentielle reklamationssager og garantiforpligtelser og for at kunne leve op til vores forpligtelser, har vi vurderet, at det er nødvenligt at gemme oplysninger i op til fem år plus indeværende fra forretningsforholdet er ophørt.