Del dine billeder og videoer med os

Hvordan overdrager du billeder og videoer?

Indsendelse af billeder og video’er vil såvidt muligt blive fremvist i vores galleri, på vores Facebook side eller vores Instagram. Nordsjællands Veterantog forbeholder sig ret til at udvælge og sortere imellem indkommen materiale.

Vi ønsker at modtage billeder og video’er i højeste opløsning, således at det kan bruges på vores hjemmeside, Facebook side, klubblad, markedsføringsmaterialer og brochurer.

Indsendelse af billeder til galleriet skal helst ske elektronisk i JPG eller PNG format.

Video’er modtages ligeledes, men vi opfordrer til, at man uploader på egen YouTube konto, og deler linket til videoen med os.

Praktisk overførelse:

Du kan overføre billeder og video’er per mail til galleri@veterantoget.dk.

Har du mere end 10Mb, opfordrer vi til at man bruger den gratis tjeneste wetransfer.com, hvor man kan overføre op til 2Gb per forsendelse. Indsæt blot dine billeder og send til galleri@veterantoget.dk.

Samtykke og rettigheder

Samtykke

Tilsendelse og overdragelse af billedemateriale til Nordsjællands Veterantog er ensbetydende med, at indsenderen samtykker i, at det sendte uden vederlag frit kan bruges og bearbejdes efter Nordsjællands Veterantog’s vurdering.

Rettigheder

Tilsenderen garanterer for rettigheder til det indsendte materiale. Nordsjællands Veterantog forbeholder ret til at præsentere billederne på hjemmesiden uden angivelse af navn.

Persondataforordning

Vi tilskynder alle tilsender, at billeder og video’er opfylder kravene til personfølsomhed. Vi forbeholder os derfor ret til ikke, at fremvise billeder der anses ikke at opfylde kravene til personfølsomhed.

Veterantog for børn