I år tilbyder vi en anderledes juleoplevelse i samarbejde med Danmarks Jernbanemuseum og Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, når veterantoget kører fra København til Borup.

Jule-damptoget, som fremføres med damplokomotiv, samt de smukke vogne giver en skøn tur sydover til Borup, hvor man vil blive afhentet i Sporvejsmuseets museumsbusser og kørt til Sporvejsmuseets populære julemarked. Undervejs i toget kan man købe kaffe, the, sodavand samt slik til børnene i café-vognen.

På julemarked er der en masse oplevelser for hele familien. Man kan køre i jule-udsmykkede sporvogne og man kan opleve julemanden komme kørende i ’rensdyrtrukket’-sporvogn. Julemanden vil også underholde og dele gaver ud til børn.

Desuden er der forskellig musikalsk underholdning, salg af gløgg og æbleskiver, ligesom der sælges brændte mandler og den uundværlige pølsevogn er der naturligvis også.

Og flotte juletræer – normansgran såvel som rødgran – kan købes til fornuftige priser, hvorefter de efter indpakning transporteres med sporvogn til museets forpladsområde, omlæsses og transporteres til veterantoget i Borup og bringes så tilbage til København.

Foruden en jule-sporvognstur kan man hygge sig i museets udstillingshal samt kigge på butiks-udstillinger, som de tog sig ud i 1940erne, 1950erne og 1960erne. En radio- og tv-forretning, en modist, der fremstillede elegante damehatte, en frisørforretning, en skrædder, et ismejeri og noget så fortidigt som et posthus.

Vælg køredag samt klasse nedenfor for billetsalg samt mere information.

Jul på Sporvejsmuseet
Jul på Sporvejsmuseet
Jul på Sporvejsmuseet
Jul på Sporvejsmuseet