Ledige stillinger

Se alle de ledige funktioner her!

Er du interesseret i en fremtid hos Nordsjællands Veterantog?

Så kan vi tilbyde dig masser af spændende timer hele året rundt…som en spændende fritidsaktivitet.

At drive et veterantog på offentlige baner, er lige så krævende som for de øvrige operatører på banerne f.eks. DSB eller Arriva. Vi skal leve op til samme krav overfor det offentlige.

Derfor har vi brug for medlemmer med mange forskellige kvalifikationer, der har lyst til af yde en frivillig indsats for et stykke vigtigt dansk kulturhistorie.

Den vigtigste kvalifikation er lysten til at være med. Har du den, så finder vi en passende funktion til dig.

Opslag

PR-medlemmer

Vores PR-gruppe er for tiden i hårdt spændt for, og kunne godt tænke sig ét til to medlemmer mere. Vi arbejder med PR, dvs reklame for Veterantoget, nyhedsbreve, trykte medier som køreplaner, flyers og lignende.

Du må meget gerne vide noget om markedsføring, kunne skrive godt dansk samt have lyst til at gøre en indsats for Veterantoget.

Administrative medlemmer

Nordsjællands Veterantog har brug for flere mennesker der kan hjælpe med administrative opgaver.

Har du kendskab til økonomi, projektstyring, café-drift, markedsføring, planlægning eller lignende, så har vi en funktion, hvor du kan hjælpe med.

Medlemmer til driften

Nordsjællands Veterantog mangler medarbejdere til driften. Er du faguddannet eller ufaglært, er du akademiker eller specialist…det betyder ikke noget, for driften kræver mennesker, der har en lyst til at yde en indsats for Veterantoget. Vi har brug for medlemmer der kan hjælpe med til togdriften, café-driften, driften af ejendomme, IT mm.

Nordsjællands Veterantog tilbyder

Vi tilbyder en spændende fritidsaktivitet, hvor du har mulighed for sammen med en gruppe af passionerede mennesker, at udvikle Nordsjællands Veterantog til en spændende kulturhistorisk oplevelse. Du kan læse mere om at blive medlem på vores medlemsside.

Har du lyst til at være med, så kontakt Nordsjællands Veterantog:

Nordsjællands Veterantog

Græsted Stationsvej 84
3230 Græsted

(+45) 48 70 89 35

info@veterantoget.dk

medlemmer