Søg

 

Nyheder

29. oktober 2017

Juletogsbilletter er klar til salg

Juletog 2017 Juletoget kører på følgende dato...

26. september 2017

Galleriet er opdateret med en historisk film af Kim Sporring

Historisk Jernbanefilm af Kim Sporring, 2017...

2. september 2017

Husk Veterantog for børn 2017

Husk Veterantog for børn 2017. Weekend...

19. maj 2017

John Bodholdt Nielsen har igen en super video

John Bodholdt Nielsen har igen skudt en super...

5. april 2017

Året arrangementer er klar

Forårets arrangementer er klar. Se vore...

Bruger Login
Bruger Login

GDS 11 projektet 19. november 2012

Onsdag oplevede vi for første gang, at der ikke var plads til alle til aftensmaden samtidigt. Et af vores små luksusproblemer, som vi skal have fundet en løsning på. Lørdag er også ved at være godt besat, dog skal vi nok ikke regne med at kunne fastholde alle lørdagene i december, da vi jo kører juletog. Vi vil aftale lørdagsarbejde om onsdagen.


Som tidligere nævnt er det målsætningen, at GDS 11 skal stå på egne hjul til jul og derfor begynder vi at rigge løftegrej til. Her har vi en udfordring, idet vi mangler køreplader til at stille løftetårnene på. Hvis nogen har nogle gode ideer, må de meget gerne kontakte Ib eller undertegnede.


Rørsjakket er i gang med at måle op til kobberrør og i denne uge besøger Olaf og Kim det firma der skal levere rørene. Der skal desværre en del rårør til og det bliver dyrt - meget dyrt.


Arbejdet begynder også at skride fremad i røgkammeret. Kraftdamprørene er sat op og nu kan man komme igang med fremstilling og montage af diverse beslag.


Skorstenen har været en tur hos maleren og kommet tilbage - fantastisk flot.


I førerhuset er Jesper færdig med at tilpasse pladerne og de skal nu svejses. Taget forventes leveret i indeværende uge fra Smeden (Det har han lovet).


Afrensning af stænger er næsten færdig. Flot resultat.


Elarbejdet er ikke kommet igang endnu. Det skyldes at "elsjakket" skulle lave el på K 582, men de har lovet at der snart sker noget.


Det er aftalt at der bliver kørt en ladning dele fra Græsted til Rungsted. Blandt disse vil være luftpumpen, som skal renoveres af luftsjakket. Desuden kommer det renoverede bremsetøj som kan monteres, så snart hjulene er på plads.