Søg

 

Nyheder

29. oktober 2017

Juletogsbilletter er klar til salg

Juletog 2017 Juletoget kører på følgende dato...

26. september 2017

Galleriet er opdateret med en historisk film af Kim Sporring

Historisk Jernbanefilm af Kim Sporring, 2017...

2. september 2017

Husk Veterantog for børn 2017

Husk Veterantog for børn 2017. Weekend...

19. maj 2017

John Bodholdt Nielsen har igen en super video

John Bodholdt Nielsen har igen skudt en super...

5. april 2017

Året arrangementer er klar

Forårets arrangementer er klar. Se vore...

Bruger Login
Bruger Login

Nordisk Jernbaneklub tilbyder sommertur

Lørdag den 29. juli til lørdag den 5. august 2017

Nojk-400

Den norske Sørlandskyst og Nordjylland

Nordisk Jernbaneklub tilbyder spændende sommertog i de nordiske lande. I 2017 går togrejsen gennem Danmark til Sørlandet i dagene 29. juli til 5. august 2017


Program for sommerturen


Denne 8 dages togrejse gennem Danmark og det norske Sørland byder på et bredt sammensat program spækket med jernbanemæssige, landskabsmæssige, historiske og kulturelle oplevelser i både Danmark og Norge.


Turen gennem Danmark fra København til Hirtshals og retur varer 2 dage hver vej og foregår med Nordisk Jernbane-Klubs museumstog fra 1950'erne.


Tempoet er afpasset efter, at der skal være tid til både at nyde de skiftende landskaber undervejs og de byer og attraktioner, vi besøger.


I løbet af de 4 dage besøger vi blandt andet Nordsøen Oceanarium, Skagens Museum, Mariagerbanen og Veteranbanen-Bryrup-Vrads, har sejltur på Silkeborgsøerne og en nyligt frilagt jernbanebro over Gudenåen samt mulighed for at studere letbanen i Aarhus.


De 4 dage i Norge går til Kristiansand og Stavanger og byder bl.a. på en sejltur på Lysefjorden, kørsel på Sørlandsbanen mellem de to byer, besøg på Kristiansand Kanonmuseum og Møvik Fort fra Den anden Verdenskrig og køretur med veterantog på den smalsporede Setesdalsbanen.


Det detaljerede program kan ses på Nordisk Jernbane-Klubs hjemmeside: www.nojk.dk/udflugt.html, hvor der også kan findes nærmere oplysninger om rejsebetingelser, tilmelding og betaling.


Tilmelding snarest muligt og senest d. 15. maj 2017 på adressen mail@nojk.dk eller med brev til kassereren, Søren Agerskov, Strandvejen 18., 2.tv., 2100 København Ø.